سوالات متداول

در این صفحه سوالات متداول حوزه تهویه پیش روی شما قرار دارد. می‌توانید روی سوالات مورد نظر کلیک کنید تا پاسخ پرسش‌های مطرح شده از سوی کاربران را مشاهده کنید. ممکن است پرسش شما نیز مشابه یکی از این پرسش‌‌های متداول باشد.

مجموعه ما در تلاش است که با ارائه خدمات ویژه و صادقانه خود، رضایت شما مشتریان عزیز را کسب نماید. در راستای این هدف، بخشی از میزان دریافتی پس از تحویل کار و رضایت مشتری دریافت خواهد شد.
همچنین پس از اتمام کار چنانچه در سالهای آتی، با مشکلاتی مواجه شدید در اسرع وقت به مشکلات شما رسیدگی نماییم.

حل مشکل.مشتریان در اکثر مواقع به سبب مشکلاتی که در زمینه تهویه و … دارند به ما مراجعه می‌کنند مثلا غلظت آلاینده‌های محیط کار یا مواجهه‌شان بالا است یا میزان گازهای قابل انفجار محل کارشان ممکن است از حد پایین خود فراتر رود یا حتی پودر قابل انفجار دارند یا غلظت خروجی آلاینده دودکششان بالا است یا شرایط محیط کارشان از نظر احراز کیفیت برای تولید محصول خاصی مانند دارو یا بستری و جراحی از نظر آلودگی، فشار و … باید رعایت شود. بدین ترتیب طراحی و اجرای سیستم تهویه در نهایت باید بتواند هر کدام از این مشکلات را حل کند غلظت آلاینده ها و میزان مواجهه را قطع یا کاهش دهد، احتمال انفجار را کاهش دهد، مشکل زیست محیطی شان حل شود و شرایط استاندارد و تعریف شده کلین رومی و بیمارستانی را ایجاد کند. همان دلیلی که بخاطر آن تصمیم به اجرای سیستم تهویه شده است. در غیر این‌صورت سیستم تهویه موفق نبوده است.

بله. بسته به نوع طرح، نوع آلودگی و محل نصب دستگاه های تصفیه کننده هوا مانند بگ فیلتر، سیکلون، اسکرابر و … طراحی و با کیفیت و راندمان بالا ساخته شده و نصب و راه‌اندازی می‌شود.

افت فشار فیلترهای هپا در حالت تمیز 1 اینچ آب است البته از نظر علمی این افت فشار در یک سرعت فیلتراسیون سطحی مشخصی ایجاد می‌شود. هر زمان که بعد از نصب افت فشار آن در همان سرعت فیلتراسیون سطحی به 2 اینچ آب یا دوبرابر حالت تمیز رسید زمان تعوض فیلتر هپا است.

بستگی به طراح دارد. اینکه طراح افت کیسه‌ها را در حالت عملیاتی  تا چه حدی در نظر گرفته باشد. در حالت کلی طراحان فاکتور افت را برای نگهداری 6 ماهه در نظر می‌گیرند اما در مواردی می‌توان آن را بالاتر نیز در نظر گرفت که بستگی به نوع و میزان آلودگی، شرایط عملیاتی، نحوه پاکسازی، دوام کیسه ها و … دارد. به صورت عملی نیز می‌توان با پایش اختلاف فشار تفاضلی زمان تعویض کیسه ها را به دست آورد.

بله. از آنجا که برای بیمارستان ها و کلین روم ها هواساز هایژنیک یک الزام است طراحی، ساخت، نصب و راه‌اندازی هواساز را هم انجام می‌دهیم.

تهویه جزء روش‌های کنترل مهندسی  جهت کاهش میزان مواجهه تنفسی کارکنان با عوامل زیان آور شیمیایی است و انجام آن بیماری‌زایی آلاینده‌های برای کارکنان است که حدود مجاز مواجهه شغلی برای آن‌ها تعیین شده است. از آنجایی که این اعداد مطلق نیستند اکشن لول برای برخی از آن‌ها نیز تعیین شده است به طور کلی برای آلاینده‌هایی که اکشن لول برای آن‌ها تعیین نشده است مقدار آن را نصف حد مجاز در نظر می‌گیرند بنابراین اگر غلظت آلاینده بیش از حد مجاز یا حتی در حد یک دوم حد مجاز بود می‌توان علت استفاده از سیستم تهویه را توجیه کرد.

برای خروجی آلاینده ها از دودکش، میزان مجاز خروجی محیط زیستی تعیین شده است اگر میزان خروجی طوری باشد که از آن بالاتر رود یا در مورادی اگر از آن پایین‌تر هست ولی به ساختمان‌ها، گیاهان و اتومبیل‌ها آسیب می‌رساند یا موجب ناراحتی افراد می‌شود و یا توجیه اقتصادی در جمع آوری، بازیافت و استفاده از آلاینده‌ها خصوصا ذرات خروجی داشت می‌توان سیستم تصفیه را نصب کرد.

سیستم تهویه تا حد امکان باید صدای کمی داشته باشد چرا که دلیل نصب سیستم کنترل یک عامل زیان آور است (شمیایی) و ایجاد یک عامل زیان آور دیگر مانند صدا حتی با وجود پاسخگویی آن برای عوامل شیمیایی در خیلی از موارد منطقی نیست علاوه بر آن کارکنان نیز از سیستمی که صدای زیادی ایجاد می‌کند استقبال نکرده و از آن کمتر استفاده می‌کنند.

بله. در شرایط کنونی مصرف انرژی خصوصا انرژی الکتریکی از اهمیت ویژه ای برخوردار است و سیستم علی رغم اینکه باید پاسخگوی هدف اصلی خود یعنی کنترل مواجهه باشد باید مصرف انرژی مناسبی نیز داشته باشد.

بله. یک طرح زمانی موفق هست که علی رغم پاسخگویی به هدف کنترلی مشکلات و ریسک های جدید و حداقل محسوسی ایجاد نکند در سیستم هایی که ما میسازیم ایمنی اجزا مکانیکی، جانمایی، ایمنی برق از طریق تابلوی حفاظت کامل سیستم و ایمنی افراد همچنین ارگونومی و صدا و ارتعاش نیز در نظر گرفته می‌شود.

خیر. تا حد امکان در طراحی سیستم ها سعی می‌شود ضمن عدم مزاحمت در روند کار نیازی به رهبری خاصی از جمله اوپراتوری نداشته باشد.